Black Friday og Cyber Monday

------------------------------------------------------------------------------------------

Black Friday træder i kraft fredag 27/11-2020 kl. 00.00 og gælder til mandag 30/11-2020 kl. 23.59. Mandag ænders navnet dog til Cyber Monday. Se alle vores gode tilbud

Klik her for at se en stor del af alle de gode tilbud

 -----------------------------------------------------------------------------------------


Hvorfor afholder vi Black Friday?
Black Friday har amerikansk afstamning, og falder altid på dagen efter Thanksgiving. Traditionen stammer fra Philadelphia og blev oprindeligt brugt til at beskrive den store mængde menneske, der stormede butikkerne for at shoppe, så man havde en hel hob af sortklædte betjente på gaden. Dagen markerer starten på julehandlen, og Black Friday byder også derfor på uhørte gode priser og massevis af tilbud.

Black Friday hos Multikøb
Hos Multikøb skruer vi priserne i bund, og tilbyder dig et stort udvalg af vores varesortiment til favorable, nedsatte priser.  Sæt et kryds i kalenderen d. 23. november, og gå ikke glip af Black Friday 2018 hos Multikøb – en dag fyldt med gode tilbud til dig

 


Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.