Kundeanmeldelser

Sådan siger vores kunder om os på

Svend Kian Rusen DK

Helt perfekt Perfekt på trustpilot

Kan kun anbefale Multikøb.dk, en god og personlig service, som jeg som ellers ikke har oplevet. bestilte havetraktor, og modtog leveringen til tiden. Kunne faktisk have odtaget den tidligere, men var ikke hjemme den dag, men dejligt med tilbuddet om endnu hurtigere levering De har mine varmeste anbefalinger. Hurtig eksekvering, fik min ordre som lovet ikke noget nonsens der.


Martin Kjær Hedehusene, DK

Super oplevelse Perfekt på trustpilot

Jeg købte et stegetermometer, der desværre var defekt ved ankomst. Uden problemer fik jeg tilsendt et nyt. Dette var også defekt. Herefter fulgte der lidt ekstra arbejde fra Mulitkøb og deres leverandør, til at finde en som virker. Kort tid efter modtog jeg den med post. Denne oplevelse har være super. Alt er blevet klart på fornuftig tid, samt jeg er blevet løbende orienteret. Sådan skal reklamation og handel sgu foregå. TAK


Ole Riis Jyllinge, DK

Nem bestilling og hurtig leveringPerfekt på trustpilot

Bestilling søndag aften, og varen leveret af fragtmand , tirsdag eftermiddag. Sådan skal det være. På gensyn.


Kim Espergærde, DK

Helt i orden God service!Perfekt på trustpilot

Ja jeg bestilte en vare (der ikke kunne fås i mindre antal, andet steds end hos multikøb og prisen helt ok) den kunne have været rettidig fremme, såfremt dem der bringer ud, ellers ville passe deres arbejde og service. Handler gerne hos multikøb igen. MVH. Kim Dalgaard


Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.