Rabatkode »


Koder:  ingen aktive


Rabatkoder sendes ud via facebook i forbindelse med tidsbegrænsede kampagner. Dvs. der sendes ikke en kode ud blot fordi der tilmeldes til facebook eller nyhedsbrev. I de fleste tilfælde vil rabatkoden gælde i forbindelse med ordre over 500 DKK, da langt de fleste vare under denne pris er så lave i forvejen at man generelt ikke finder dem billigere andre steder.

Hvis du vil være sikker på at du ikke går glip af nogle fantastiske rabatter, så bør du tilmelde dig ved at like os på facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev

Hvordan indløses koden:

Det er nemt at anvende en rabatkode, og i vores beskrivelser finder du instruktioner til hvordan du nemt, enkelt og hurtigt kan indløse din rabatkode for at benytte dig af tilbudet.

Når du har modtaget/fundet/set rabatkoden, skal denne indtastes i feltet RABATKODE som findes som del af ordreafgivelsen HUSK at klikke på indløs knappen. Se billedet nedenfor

Tilbage til kundeservice

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.