Returret julegaver

I forbindelse med julen har vi forlænget vores returret til 31/1 2020 på alle køb der er foretaget mellem 15/11-2019 - 20/12-2019

Vi gør opmærksom på, at varen SKAL tjekkes ved modtagelse så fragtskader mv kan tages på leveringstidspunkt ikke på returtidpunkt, at varen skal være i væsentligt samme stand som ved modtagelse, for at vi kan refundere varens pris til dig. Den må altså gerne have været åbnet og testet*, men ikke brugt eller personaliseret. Returreten for  julegaver træder i kraft 24/12

Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, skal du selv bestille den - vi kan kun tilbyde at tilbagebetale pengene til dig. Pengene bliver refunderet til køber via samme betalingsmetode som der er brugt til bestilling seneste 14 hverdage efter modtagelsen.

Du kan returnere varen i vores Pakkeshop, hvor en servicemedarbejder vil igangsætte din tilbagebetaling. Husk at medbringe fakturaen som købsbevis.

Du kan sende din vare til vores returlager med GLS eller Post Nord, men du skal selv betale returfragten. Vælger du selv at sende varen, skal vi gøres opmærksom herpå inden du sender pakken. Det er vigtigt at du får en afsendelseskvittering, så du kan spore pakken.

Pengene bliver refunderet cirka 14 dage efter vi modtager pakken. Returadressen er:

Multikøb.dk v/ Jokrem ApS
MRK: med dit ordrenummer
Nørregade 17
8850 Bjerringbro

*Læs også vores alm. betingelser §9 for yderligt info, klik her

Opdateret 15/11-2019

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.