Samarbejdspartnere

E-mærket

E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. M-mærket drives af e-handelsfonden som en nonprofitfond, som Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet står bag.

Klik på billedet for at se vores CertifikatCo2 neutralt hjemmeside

Hjemmesider udleder CO2 forsi der bruges strøm på de besøgendes computere, computerskærme og på serverne, der hoster hjemmesiden. Som medlem af ingen CO2.dk er vi med til at skabe CO2-reduktioner godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF. Herudover støtter vi opførrelsen af vedvarende energikilder, eks. vindmøller.

Klik på billedet for at se vores Certifikat


MiljøvenligPakning

Grundtanken med MiljøvenligPakning er at samle virksomheder der deler samme omtanke for miljøet og på samme tid sprede budskabet, samt udbrede kendskabet til den indvirkning emballage har på jordens ressourcer. Og ikke mindst vejlede i hvordan vi pakker miljøvenligt. Alt vi afsender pakkes forsvarligt, men med mindst muligt indpakning for at skåne miljøet. Da vi ikke har nogen produktion i virksomheden, er det svært at skære ned på miljøskadelige processer, men der er dog noget vi kan gøre – og som bliver taget i betragtning hver eneste dag. Papkasserne vi pakker vore kunders ordrer i er så vidt muligt genbrugskasser vi har modtaget fra vore leverandører, eller har fået ind via et samarbejde med andre butikker, der har overskydende papkasser fra varelevering. På den måde er vi med til at nedbringe forbruget af pap og andre ressourser, samtidig med at det skaber en økonomisk besparelse.

Miljøvenligpakning


Pricerunner

Et site hvor man kan sammenligne priser, læs anmeldelser. Brug deres prissammenligningsværktøjer til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online. Mange af de tilbud vil sende dig retur til Multikøb.dk


PriceRunner | PARTNER


Fragtfirmaer

Vi kan leverer i Danmark, leverancen sker med med Post Nord, GLS og fragtmand, også de fleste ikke brofaste øer)Tjekbil

Er du på udkig efter noget nyt autoværktøj? Så er du havnet det helt rigtige sted. Nedenfor har vi nemlig samlet et udvalg af forhandlere, der netop sælger alle mulige produkter indenfor kategorien autoværktøj. Du kan derfor blive klogere nedenfor på, hvilke forhandlere der har det bedste udvalg af værktøj til auto og motor, samt en vurdering af deres priser og kvaliteten af deres produkter. Se artikel her

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.