Samarbejdspartnere

E-mærket

E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. M-mærket drives af e-handelsfonden som en nonprofitfond, som Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet står bag.

Klik på billedet for at se vores Certifikat

Co2 neutralt hjemmeside

Hjemmesider udleder CO2 forsi der bruges strøm på de besøgendes computere, computerskærme og på serverne, der hoster hjemmesiden. Som medlem af ingen CO2.dk er vi med til at skabe CO2-reduktioner godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF. Herudover støtter vi opførrelsen af vedvarende energikilder, eks. vindmøller.

Klik på billedet for at se vores Certifikat

MiljøvenligPakning

Grundtanken med MiljøvenligPakning er at samle virksomheder der deler samme omtanke for miljøet og på samme tid sprede budskabet, samt udbrede kendskabet til den indvirkning emballage har på jordens ressourcer. Og ikke mindst vejlede virksomheder i hvordan de pakker miljøvenligt.

Miljøvenligpakning

Pricerunner

Et site hvor man kan sammenligne priser, læs anmeldelser. Brug deres prissammenligningsværktøjer til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online. Mange af de tilbud vil sende dig retur til Multikøb.dk


PriceRunner | PARTNER

Fragtfirmaer

Vi kan leverer i Danmark, leverancen sker med med Post Nord, GLS og fragtmand, også de fleste ikke brofaste øer)

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.