Isenkram & bolig - online leverandør til hus og bolig

Isenkram & bolig

Som din online leverandør af alt til hus og bolig, vil Multikøb gerne give dig de bedste priser. Det er vores mission at have de laveste priser i vores online shop, og vi arbejder konstant på at kunne give dig dine bolig artikler billigst. For at kunne det, har vi kun få varelagre, lokationer og ansatte og har en lav fortjeneste. Vi gør en dyd i at forhandle priser og derfor også at handle billigt – og så har vi skåret mellemledet væk. Alt dette gør, at du kan få de bedste priser her hos os - i dit online boligcente. Hos Multikøb finder du hvad du ellers ville finde i et boligcenter, såsom beslag, søm, skruer, postkasser, elartikler, støvsugere, vejsalt, brændeovnstilbehør, tag og andet boligtilbehør og meget mere. Alle vores produkter er af høj kvalitet og efter høje danske standarder.

Vi et stort udvalg af "Gør det selv" VVS hvis du renoverer køkken og badeværelse

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.