Jagt og lystfiskeri

Jagt og lystfiskeri

Find nettets bedste og billigste udstyr til lystfiskeri og Jagtudstyr hos Multikøb. I vores lystfiskeri og Jagtudstyr kategori finder du blandt andet redningsveste, havhjul, flydedragter, waders fiskekroge og blink samt Jagtstiger, Luftgevær, Luftpistoler og Jagtskabe . Det er vigtigt at sikkerheden er i top hvis man eksempelvis dyrker havfiskeri, hvor man er langt ude på åben vand og langt fra alting hvis uheldet er ude. Her kan du købe certificeret redningsveste og flydedragter, som overholder alle standarder og sikkerhedskrav. Vores flydedragter er 100 % vandtætte og lavet i neopren med dertilhørende sikkerhedsfløjte m.m. Vi har både veste og dragter i flere forskellige størrelser, så du kan købe til hele familien det samme sted. Udover vores sikkerhedsdragter, har vi også super billige fiskekroge og blink, så du kan blive klædt på til, at komme ud og fiske med det helt rigtige udstyr. Vi leverer dit nye fiskegrej inden for 2-4 hverdage og vores kundecenter står altid klar til og hjælpe hvis du skulle have spørgsmål.

Se det store udvalg af Jagtudstyr

Se det store udvalg af udstyr til lystfiskeri

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.