Kagefad - Køb lagkagefad hos Multikøb

Kagefad

Det er en stor del af oplevelsen hvordan du præsenterer og serverer dine mesterværker. Det er nemt med smukke Kagefade og kageopsatser og som en leggår drømmene let i opfyldelse. Du finder et stort udvalg af kagefade, serveringsfade og kageopsatser hos multikøb, alt til en lav pris i en god kvalitet, leveret inden for 1-4 hverdage

Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: SEB2144301200
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP813048
Antal:
Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: FH220490
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.