Kartoffelmoser

Kartoffelmoser

En kartoffelmoser er et simpelt redskab, hvor der for enden af et håndtag sidder en eller flere fjedre – oftest i stål, plastik eller lignende. Fjedrene er hårdføre og beregnet til at mose enhver kartoffel med. Du placerer bare kartoflerne i en gryde eller en skål og går i gang med mosearbejdet. Det kræver selvfølgelig, at du har skrællet og kogt kartoflerne inden – ellers bliver de umulige at arbejde med.

Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: FH235232
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: FH230286
Antal:
Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: FH100765
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: FH236885
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.