Køkken - Altid billigt VVS til køkken

Køkken

Hos Multikøb finder du et stort online udvalg af køkkenartikler og VVS til køkken af rigtig god kvalitet. Vi tilbyder et hav af forskellige modeller, mærker og størrelser fra de mest populære kvalitetsproducenter. Det giver dig mulighed for at finde netop dén model, der matcher dit behov. Udover vores faste lave priser, finder du også altid en lang række gode tilbud, når du køber online. Køb dit nye VVS til køkken i dag og få det leveret lige til døren i løbet af 2-3 dage. For os er det vigtigste, at du er tilfreds, og derfor giver vi naturligvis også 30 dages fuld returret.

Køkkenvandhaner - kogendevandhaner og drikkevandskøler

Køkkenvaske - stålborde og bryggersvaske

Affaldssortering og køkkenkværne

Køkkentilbehør og Køkkenartikler

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.