Køkken - Altid billigt VVS til køkken

Køkken

Hos Multikøb finder du et stort online udvalg af køkkenartikler og VVS til køkken af rigtig god kvalitet. Vi tilbyder et hav af forskellige modeller, mærker og størrelser fra de mest populære kvalitetsproducenter. Det giver dig mulighed for at finde netop dén model, der matcher dit behov. Udover vores faste lave priser, finder du også altid en lang række gode tilbud, når du køber online. Køb dit nye VVS til køkken i dag og få det leveret lige til døren i løbet af 2-3 dage. For os er det vigtigste, at du er tilfreds, og derfor giver vi naturligvis også 14 dages fuld returret.

Køkkenvaske - stålborde og bryggersvaske

Køkkentilbehør og Køkkenartikler

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.