Legetøj - Spar mange penge på Legeartikler online

Legetøj

I Multikøbs legetøjsafdeling kan vi gøre det billigere, når du skal have nyt legetøj. Det kan vi fordi vi har få lokationer, varelagre og fordi vi går op i at forhandle priser og handle billigt. På trods af det, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, når vi indkøber blandt andet legetøj og fritidsudstyr. På Multikoeb.dk er du derfor sikret kvalitetsprodukter til en lav pris. Vi har dagligt ”Super Tilbud”, hvor du lige nu kan spare op til 50% på dit legetøj.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.