Luftgevær og Luftpistol - Godkendte luftgevær og tilbehør

Luftgevær og Luftpistol

Find dit nye luftgevær til en rigtig god pris her, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du skal bruge dit luftgevær til at skyde efter skydeskive eller om du bruger det til at skyde fugle, der spiser dit såsæd, så har vi et luftgevær, der matcher dine krav.

Vores luftgeværer er alle godkendte til salg i Danmark, og kræver ikke våbentilladelse. Du er altid sikret en høj kvalitet når du køber luftgevær hos multikøb, og vi har desuden også både luftpistoler og hagl til konkurrencedygtige priser.

Vær opmærksom på, at luftgeværer ikke er legetøj, og at forkert brug kan føre til store skade og i værste fald dødsfald.

Leveringstid: 350-352 dage
Varenummer: HP29018
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP28501
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP29011
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP29014
Antal:

54%

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP28498
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP28497
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP29017
Antal:

Regler for brug af luftgevær.

Som udgangspunkt kræver et luftgevær ikke nogen tilladelse at benytte, men der er alligevel en række regler du skal overholde, i forbindelsen med brugen af dit luftgevær.

Hvis du skal bruge luftgeværet til skadedyrsbekæmpelse, gælder der en række regler for brugen, hvoraf en af de vigtigste er, at haglene til luftgeværet har den rette størrelse (minimum kal. .22 / 4,5mm) samt at mundingshastigheden (V0) er minimum 200 m/s. Lever dit luftgevær ikke op til disse krav, må det ikke benyttes i forbindelse med nedkæmpelse af skadedyr som ringdue, tyrkerdue, kragefugle, vadefugle og stære.

Du kan læse mere om reglerne for brugen af luftgeværer i "Bekendtgørelse om skydevåben og ammunition"

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.