Malerværktøj - Stort udvalg til lave priser

Malerværktøj

I vores værktøjsafdeling arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde dig de bedste priser på bl.a. malerværktøj, derfor har vi skåret mellemleddet væk, vi sætter en stor ære i at købe billigt ind samidig har vi har en lav fortjeneste på vores malerværktøj, til gavn for dig som forbruger. Vores malerværktøj er billigere og kan give dig de bedste priser på et hav af varer som pensler, tapetafdamper, malerruller mv. Multikøb.dk leverer kvalitets malerværktøj direkte til din adresse inden for 2-3 hverdag

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.