Murrillefræser

Murrillefræser

Murrillefræser og fugeskærer køber du med store besparelser hos Multikøb. Vil du rense gamle mørtelrester ud af mursten, natursten eller flisebelagte facader - eller skal du have et kabel eller vandrør lagt ind i din væg, så køb en billig murrillefræser fra Multikøb og spar både tid og penge.

Se vores store udvalg af murrillefræser og fugeskærer fra stærke producenter som Baier, Bosch Powerplus, Worker og Worx nedenfor, om vælg den model, der passer til dit arbejde og behov. Vælg din nye murrillefræser ud fra, om du har brug for en rillefræser til lette byggematerialer, el og vvs eller måske nærmere en Baier diamantrilleskærer til hårdere byggematerialer som eksempelvis beton.

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWE80050
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: ML4350730
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWX0650
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.