Opvarmning og Klima - alt du skal bruge til driftsikker opvarmning

Opvarmning og Klima

Find alt du skal bruge til god, billig og driftsikker opvarmning af hus eller garage mv. her. Vil du gerne have ordentlig varmeblæser installeret i din bolig, i garagen eller måske på værkstedet, så kan du finde alle dele hos os. Handler du hos Multikøb får du altid en konkurrencedygtig pris og kvalitet, uden bøvl. Når du skal installere luftrenser er det vigtigt, at du har det rette udstyr, heriblandt den rette luftrenser til rummet/rummenes størrelse. Desuden skal du sikre, at den gamle, brugte luft fjernes behørigt fra boligen.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.