Partytelte

Hos Multikøb finder du et stort udvalg af billige festtelte og partytelte til salg med store besparelser. Vi forhandeler bla. Yarden partytelt komplet med sider. Alle vores telte er af høj kvalitet og kan dække ethvert behov lige fra konfirmationnen til et guldbryllup. Selvom vores festtelte er billige går vi ikke på kompromis med kvaliteten, så vi levere kun robust fest - og partytelte. Du kan nemt bestille dit nye telt hjemme fra sofaen, og vi sender naturligvis direkte hjem til dig i løbet af få dage til en lav fragt pris.

Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 624130
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 624124
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 624110
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 624169
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 624170
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 624119
Antal:Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.