Pladevibratorer

Pladevibratorer

En pladevibrator anvendes til at vibrere og komprimere jord og sand. Den er anvendelig til alle tænkelige formål bl.a flisearbejde på terrasser, fortove og i indkørsler.Her på siden finder du et bredt udvalg af pladevibratorer i god kvalitet til lave tilbudspriser. Du finder en billig pladevibrator, der klare alle typer af opgaver og behov. Se udvalget igennem og find den maskine der passer netop til dine behov.


Køb pladevibrator her i webshoppen, og opnår de største besparelser og den bedste service. Multikøb.dk kan leverer direkte til din adresse eller evt til din arbejdsplads, det meste inden for 2 hverdage. Uanset hvilken pladevibrator du vælger, er de alle af høj kvalitet og følger de høje danske normer og kvalitetskrav.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP78513
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML62628
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP78514
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP78604
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.