Pool & tilbehør

Pool & tilbehør

Køb din pool og dit badebassin hos Multikoeb.dk og få glæde af vores store udvalg af god kvalitet til billige priser. Vores tilbehør gælder både til din udendørs og indendørs swimmingpool – og du kan finde alt fra filterpumpe og kemi til sugeslange, solvarme og overdækning, se fx vores poolcover. Men nyd også den ekstra luksus det kan være at have en udendørs bruser. Når du har det rette udstyr til dit outdoor poolområde, kan du nyde udelivet fuldt ud.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.