Radiator - Spar mange penge på ny radiator

Radiator

Hos Multikøb kan vi gøre det billigere, når du skal have ny radiator. Det kan vi fordi vi har få lokationer, varelagre, ansatte og fordi vi går op i at forhandle priser og handle billigt. På trods af det, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, når vi indkøber blandt andet Radiator. På Multikoeb.dk er du derfor sikret kvalitetsprodukter til en lav pris. Vi har dagligt ”Super Tilbud”, hvor du lige nu kan spare op til 50% på en ny radiator.

Radiator med vand

Radiator tilbehør og fittings

Bestil din radiator online

Når du bestiller en ny radiator online hos Multikøb, får du ikke bare en rigtig billig pris, men også god service. Hvis du vil se, hvad vores andre kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot.dk. Har du ris/ros eller spørgsmål til dit køb af radiator eller andet, kan vores kundeservice kontaktes fra mandag til fredag på både telefon og mail.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.