Regnmåler - Få din regnmåler billigt

Regnmåler

Vil du se hvor meget det har regnet Find din regnmåler på Multikøb.dk. Vi går op i at handle til de rigtige priser, hvilket kommer dig som kunde til gode, når du skal købe fx regnmåler. Vi har få lokationer, varelagre og ansatte samt en lav fortjeneste – alt dette så du kan få de bedste priser på udstyr til hus og have. Du kan let bestille din regnmåler hjemmefra sofaen og vi sender det hjem til din adresse. Ved at købe regnmåler online sparer du penge, da vi ikke har udgifter til leje at butikslokaler samt en fuldtidsansat til at servicere dig. Alt du skal gøre, når du skal købe regnmåler, er:

  • At finde den regnmåler du ønsker
  • At indtaste personlige oplysninger 
  • At vælge betalingsmåde og forsendelse
  • At godkende vores forretningsbetingelser
  • At godkende købet

Så enkelt er det!

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: W138
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: WA910
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: WA912
Antal:

57%

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML91241
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: WA900
Antal:

Hvad synes kunderne

Du kan til højre her på siden, se hvad andre kunder har sagt om at handle på Multikoeb.dk., når de fx har købt regnmåler. Ligeledes kan du selv anmelde os, når du har købt regnmåler eller andet herinde. Skulle du have nogle spørgsmål, ris eller ros til os, sidder vores kundeservice klar dagligt 5 dage om ugen samt søndag/mandag og tirsdag/torsdag på e-mail og chat i aftentimerne.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.