Sikringsskabe

Sikringsskabe

Få styr på dine værdier, arvestykker og vigtige dokumenter med et sikringsskab. Med et af Multikøbs mange sikringsskabe er du altid sikker på at dine værdier er i sikre hænder. Vi har et stort sortiment af Våbenskabe, pengeskabe og sikringsskabe til privatpersoner og stører modeller til foreninger, virksomheder eller institutioner. Alle vores modeller er nøje udvalgt fra de nogen af de bedste producenter på markedet, som Millarco, HerningSafe, JC Pengeskabe og Z Line. Endvidere opfylder alle vores skabe en række strenge krav, som sikre du udelukkende bliver præsenteret for den bedste kvalitet. Desuden leverer vi langt de fleste af vores varer inden for 2-4 hverdage så du hurtigt har dine nye varer i hænde.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.