Søjleboremaskiner

Søjleboremaskiner

På Multikøb.dk finder du altid et godt søjleboremaskine tilbud, hvor kvaliteten er i top og prisen i bund. Her findes altid en lang række af de mest populære modeller fra kendte producenter. Alle produkter kan normalt leveres direkte til døren inden for 2-3 arbejdsdage. Har du spørsgmål om anvendelse eller valg af produkt, så kontakt os gerne på telefon 71995505.

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWX152
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWX154
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: ML4250670
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: ML4250595
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.