Spejle & spejlskabe - Spejle til dit badeværelse

Spejle & spejlskabe

Her på siden finder du spejle og spejlskabe  til dit nye badeværelse. Spejlene fås både med og uden lys. Du kan bestille direkte via hjemmesiden eller kontakte os på telefon, og levering sker direkte til din dør.

Ved brug af spejle kan man skabe stemning på badeværelset. Spejle kan både gøre rummet større, varmere, mere brugervenligt og tilføje lys og skabe et mere åbent rum. Spejle findes i alle størrelser og former. Til montering på døre, vægge, skabslåger osv. her er det kun fantasien der sætter grænser. Herunder finder du et stort udvalg af spejle, der nemt kan bestilles og bliver leveret direkte til din dør. Nemmere bliver det ikke.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.