Stiger - Kæmpe udvalg i stiger

Stiger

Køb stiger online, alle stigerne er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav. Når du køber Stiger hos os får du det til de bedste priser for vi har skåret mellemleddet væk, vi gør en dyd i at købe billigt ind samt vi har en meget lav fortjeneste. Så skal du bruge en stige for at nå tagrender elelr skal der bruges en wienerstige til at male eller en en smart og handy teleskopstige så har vi det du har behov for, vi har alt fra Jumbo som er Danmark største leverandør af stiger. Vores priser er bare billigere og her sparer du mest på et hav af varer og få leveret inden for kort tid til en lav fragt

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.