Tagrender - Find din tagrendeløsning her

Tagrender

Hjælp til tagrende størrelserne og anvendelse, se måleskema:
10" kaldes også for 250 eller 102 mm (Mindre bygninger, som fritidshuse samt terrasse og udestuetage.)
11" kaldes også for 280 eller 120 mm (Traditionelle hustyper, som rækkehuse, parcelhuse og patriciavillaer)
12" kaldes også for 333 eller 144 mm.(Større bygninger, som udlejningsejendomme samt lager- og industrilokaler)

Plast tagrender og nedløb

Zink tagrender og nedløb

Stål tagrender og nedløb

Kobber tagrender og nedløb

Rendejern

Varmekabel til is -/snesmeltning

Information om tagrender

Tagrender skal købes online hos Multikøb. Herved opnår du store besparelser. Vi leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-3 hverdage. Alle vores tagrender i sortiment er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav.

Tagrender har den praktiske funktion at lede regnvandet væk, der også igennem de mange materialetyper og udformninger på tagrenderne mulighed for at skabe en pæn og præsentabel løsning. Se vores udvalg i zink, kobber, metal og plast i størrelserne 10" - 11" - 12".  Husk at 100 m2 tag vil ved 1 mm regn give 100 liter vand,


Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.