Trampolin - trampoliner og tilbehør

Trampolin

Trampoliner i haven er et sikkert hit for alle børn og barnlige sjæle, der elsker sjov, leg og udendørs aktiviteter. Den kan endvidere være med til at udvikle børn motorisk og er en god måde at få dem ud og røre sig på. Trampoliner og tilbehør kan anbefales at handles på nettet, da man her ofte opnår de største besparelser. Hos Multikøb sørger vi altid for at have billige priser og gode tilbud, så du kan få det helt rigtige til den rigtige pris. De mange forskellige modeller, du finder her hos os, er naturligvis af høj kvalitet og følger de høje, danske standarder samt kvalitets- og sikkerhedskrav. Ligeledes er alle dele, der kræver godkendelse, godkendte. Vi leverer desuden direkte til din adresse – og altid inden for 2-4 hverdage, så du hurtigt kan have din favoritmodel i haven.

Trampolinsæt & havetrampoliner til nedgravning

Når man køber legeudstyr til haven, så er det en god ide at man lave nogle regler for sine børn:

  • Hold opsyn med børn.
  • Hop kun én ad gangen.
  • Lav ikke saltomortaler og andre vilde spring, du ikke er trænet i at udføre.
  • Hop altid på midten.

Ma øger stabiliteten, hvis man graver rammen ca. 20-30 centimeter ned i jorden, så der stadig kan komme luft ind under. En trampolin er et godt redskab til at udvikle børns motorik. Pas dog på med børn under 3 år da det kan skade mere end det gavner

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.