Ukrudtsbørste og fliserenser

Ukrudtsbørste og fliserenser

Ukrudtsbørste og fliserenser kan du med fordel købe på nettet hos Multikøb. Her opnår du store besparelser og god service ved alle køb. Vi leverer direkte til din adresse til en lav fragtpris, det meste inden for 2-3 hverdagdage. Alle vores ukrudtsbørster og fliserenser, er af højeste kvalitet og følger høje standarder og kvalitetskrav - din sikkerhed for gode produkter. 

Leveringstid: 5-10 hverdage
Varenummer: F0150700AG
Antal:
Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: 2610Z08639
Antal:
Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: 2610Z02973
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.