Ukrudtsdug - Køb ukrudtsduge online

Ukrudtsdug

En Ukrudtsdug gør det lettere at holde havebede og flisebelægninger vedlige og fri for ukrudt. Ukrudtsduge kan anvendes ved anlæggelse af bede, hvor dugen bredes ud over jorden og der skæres hul af passende størrelse til planterne. Hullet skæres som et kryds, så der er mindst mulig jord blottet omkring planterne. Herefter sækker man ukrudtsdugen til med jord eller bark. Du kan med fordel købe din Ukrudtsdug online Multikøb levere direkte til din dør inden for 2 dage til en lav og fordelagtig fragt.

Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: HP97953
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.