Våbenskab - Få Våbenskabe billigt hos os

Våbenskab

Har du våben, skal du have et våbenskab. Multikøbs våbenskabe er SSF3492 godkendt . Vi har et stort udvalg af våbenskabe og har helt sikkert også et tilbud på et våbenskab til dig. Du kan nemt bestille hjemme fra sofaen, og få dit våbenskab sendt hjem til dig i løbet af kun få dage. Indvendigt i døren på et godkendt skab vil der være et certifikat, som fortæller hvilken test skabet er testet efter.

36%

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP78603
Antal:
Leveringstid: 8-10 dage
Varenummer: HP78601
Antal:
Leveringstid: 5-10 hverdage
Varenummer: 1300279853
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.