Værkstedsudstyr - Spar mest på Værkstedsudstyr

Værkstedsudstyr

Når du køber Værkstedsudstyr hos os får du det til de bedste priser. Det gør vi ved kun at have få ansatte, få varelagre og lokationer, vi har skåret mellemleddet væk, vi gør en dyd i at købe billigt ind samt vi har en meget lav fortjeneste. Vores Værkstedsudstyrer billigere og her sparer du mest på et hav af varer. Vi leverer Værkstedsudstyrdirekte til din adresse generelt inden for 2-3 dage. Alle produkterne er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.