Vandpumper

Vandpumper

Du opnår en stor rabat på ting til hus og have, når du køber fx billig vandpumpe hos os. Det gør du fordi vi har få varelagre, ansatte og lokationer. Vi gør en dyd i at forhandle priser, så du som kunde kan handle vandpumpe billigst. Når du handler vandpumpe online får du det også billigere, da vi ikke har en udgift til leje af butikslokaler samt en fuldtidsansat i butikken.

En billig vandpumpe til alle behov

Hos Multikøb kan du finde et hav af billige vandpumper såsom grundvandspumpe, havepumper, dykpumper og drænpumper. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi handler vandpumper, hvilket gør at du kan få en billig vandpumpe af høj kvalitet.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.