Varme, klima & fitting - her sparer du mest

Varme, klima & fitting

Varme er en væsentlig forudsætning for personlig velvære og komfort. Den fortrænger kulde og er et effektivt værn mod fugt, og er derfor et vigtigt element i alle menneskers hverdag. Men der er mange måder at få varmen på; der er forskel på både varmebehov og varmekilder. Ens varmebehov afhænger for en stor del af aktivitetsniveauet. Nogle rum i huset er deciderede arbejdsrum, andre er mere til stillesiddende hygge. Nogle bruges hele tiden, andre langt sjældnere – og varmebehovet varierer tilsvarende.

Vi har et stort udvalg af de mest populærre Rør & Fittings. Multikøb har gjort hele købsoplevelsen nem og bekvem, og vi leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-3 hverdage for en overkommelig pris. Alle Rør & Fittings i vores sortimet er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav, så du trygt og sikker kan anvende dem.

Varmesystemer

Rør og fittings

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.