Vejrstation - Bredt udvalg af vejrstationer

Vejrstation

Hos Multikøb finder du et bredt udvalg af vejrstationer af høj kvalitet, som dækker alle dine behov for vejrmålinger. Med en af vores mange modeller – fx en Ventus eller Jacob Jensen – kan du få meget nøjagtige, lokale målinger på temperaturen fx i din have, på din altan eller terrasse. Du kan ligeledes måle vindhastighed og vindretninger samt lufttryk og luftfugtighed (hygrometer) via trådløse sensorer. Flere af modellerne har online vækkeur, men også mulighed for at måle kuldeindeks - det vejrudsigten i TV kalder ’Chill-factor’! Dette giver dig en rigtig god indikation for, om du evt. skal tage en ekstra trøje med ud. Vi har opdelt vejrstationerne i de mest populære kategorier, så det er nemt for dig at finde frem til den helt rigtige model. På den måde finder du lige netop det har, du behov for.

Vejrstationer - WI-FI og trådløs fra Ventus og Agimex

Termometer og regnmåler

Tilbehør til vejrstationer

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.