Vejsalt - Køb Vejsalt online

Vejsalt

Husk at det er din opgave som lodsejer at fjerne sne og is fra fortovet ude for din grund. Brug af vejsalt skal ske med måde, da vejsaltet kan skade miljøet hvis man bruger det i store mængder, den bedste måde at strø salt på  er at gøre det af flere omgange så man kan se  om der er behov for mere. Køb dit strø salt på nettet. Herved opnår du de største besparelser. Multikøb.dk kan levere direkte til din adresse inden for 2-3 hverdage.

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 881892450
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 881892451
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.