Video Overvågning

Video Overvågning

Forebyg kriminalitet med et godt overvågningskamera

Uanset om du vil overvåge dit private hjem, din virksomhed eller dit lager, så er det ikke meget værd, hvis dit overvågningskamera er af så dårlig kvalitet, at filmen/billederne ikke kan benyttes. Hos Multikøb sælger vi kun overvågningskameraer af høj kvalitet, der kan benyttes i tilfælde, hvor du får behov for at dokumentere fx et indbrud eller et tyveri.

Vi har masser af overvågningskameraer, der opfylder alle dine behov, uanset om du ønsker indendørs/udendørs, med eller uden zoom, med nattesyn. Er du i tvivl om, hvilket overvågningskamera du har behov, kan du blot kontakte os, så vil vi rådgive dig til det match.

Leveringstid: 5-7 hverdage
Varenummer: DCS993948439
Antal:
Leveringstid: 5-7 hverdage
Varenummer: DCS993941951
Antal:

1.699,-

Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: LT2490
Antal:

Få mest muligt ud af dit overvågningskamera

For at udnytte dit nye overvågningskamera bedst muligt, bør du nøje overveje disse faktorer inden du køber: - Hvor god kvalitet skal billeder være. Hvis billederne er af for lav kvalitet, kan du risikere, at de ikke kan bruges under en eventuel efterforskning. Du skal også overveje, om du kan nøjes med sort/hvid billeder, eller om overvågningskameraet skal være i farver. - Skal kameraet kunne se i mørke, eller skal det tilkobles en lampe - Hvor skal overvågningskameraet monteres Skal kameraet monteres udendørs, skal du vælge et, der kan tåle vejr og vind. Du skal også overveje, hvordan der skal kobles til strøm. - *Skal det filme hele tiden" Du kan både få overvågningskameraer, der filmer konstant, nogle der filmer når der registreres bevægelse, og nogle kameraer, der tager et billede med et givent mellemrum.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.