VVS - Find alt inden for Billig VVS

VVS

Hos multikøb finder du et stort udvalg af BilligVVS. For os er det vigtigt, at se dig igen. Derfor tilbyder vi kvalitetsvarer til en rigtig god og billig pris, når du skal handle. Vi kører også dagligt ”super tilbud” inden for blandt andet sanitet, så du ofte kan gøre nogle gode kup.

BilligVVS kan være mere end bare rør og fittings og kloak og afløb. BilligVVS kan også være smukke badekar, sanitet og baderumstilbehør som er med til at sætte et personligt præg på badeværelset. Der findes et utal af produkter i mange flotte designs og materialer. Her på siden finder du et kæmpe udvalg fra kendte producenter

Badeværelse produktgrupper

Køkken produktgrupper

Varme produktgrupper

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.